Napi tippmix tippek blogja. Sportfogadási stratégiával, folyamatosan bővülő sportfilm kínálattal. Esélylatolgatás százalékos formában a Vitibet táblázatával.

On 2013. január 30., szerda 0 megjegyzés


Az alábbi gondolatokat még anno a kaszinójátékok, elsősorban a rulett miatt írtam meg, de azt gondolom hasznos lehet a sportfogadóknak is

Profizmus a szerencsejátékban:

Úgy  tekinteni a rulettre vagy bármely más szerencsejátékra, hogy állandó bevételi forrásként számolunk vele, nehezen megvalósítható cél. Vannak ugyan akik ebből élnek, de ehhez már vérprofinak kell lenni. Nehezen elképzelhető a profi kifejezés a szerencsejátékok terén. De mégis mi az amitől valaki sokkal többet tud kihozni hosszútávon a rulettből, mint mások?
A sikeres játékosok előre megtervezett játékkal és céllal ülnek le játszani, amitől akármikor képesek eltérni. És el is kell amennyiben úgy adódik! Hogy erre mikor van szükség, ahhoz töménytelen mennyiségű sessiont kell lejátszani és rengeteg tapasztalattal kell rendelkezni!
Minél többet játszol annál nagyobb az esélye hogy veszteséges sessionoket produkálsz, ám a későbbiekben ez a hasznodra válhat. Ugyanis minél több játék van a hátad mögött annál gyakrabban kerülsz olyan szituációkba, amelyeket meg kell oldanod és megfelelő döntést kell hoznod. Játéktapasztalat alapján a legkönnyebb dönteni. Ha képes vagy lenyelni a veszteséget, és kilépni a játékból, azzal máris úgynevezett láthatatlan haszonra tettél szert. Veszteségnél ugyanis az emberből kezdenek kitörni a negatív gondolatok, a „most már be kell jönnie” és egyéb jelzők. Ilyenkor könnyen lehet nem tudod helyén kezelni a helyzetet, és veszíteni fogsz,aminek a következménye nem csak a bankroll elbukása hanem a fentebb már említett lélektani gondok.

Persze az is előfordulhat hogy nyereséget sikerül produkálnod a játék végére. Most akkor jön a kérdés: Mi is ebből a haszon?
Az , hogy bár nehezen viseled az addigi veszteségeidet, a lelkiállapotodat helyre tudod tenni és idővel újult erővel és tiszta fejjel ülhetsz vissza az asztalhoz. És ez nem kerül pénzbe, a további játék viszont könnyen lehet hogy igen.

On 1 megjegyzés

Na igen! Nem ritkán a legbiztosabbnak látszó meccseken megy el egy-egy szelvény. Kisebb piaci kutatás és persze saját tapasztalat alapján a bukmékereknek az 1.4-1.6 közötti/körüli oddsokon van a legnagyobb hasznuk.

Összegezzük amit tudunk, avagy mire is jó a sportfogadás

  • Lehet pusztán hobbi, persze ki ne szeretne nyerni. Lehet szórakoztató is,ez elsősorban a hobbi tippmixesek részére igaz. Sokunknak akik pénzért játszanak a legtöbbször, izgalom,idegesség, siker vagy bukás
  • Stratégia szerint játszani a legnehezebb. Miért is mikor pont  a stratégia az  ami egy egyszerűsített rendszerhez köti az  embert.Mégis megannyi tényező közrejátszhat. Elég nagy lelki trauma érheti az embert játék közben,amit nem egyszerű feldolgozni. Erre való a játékpszichológia. És a lelki részén túl anyagilag is komolyan megviselheti az embert. Bár én azt tartom, annyit kockáztass amennyi belefér ha elbukod. Így egy stratégiába mindenképp bele  kell vinni némi kreativitást, na meg mi döntjük el mennyi is az annyi,amennyit kockáztatunk egy játékon.
  • Tuti tippek nincsennek! Felejtsd el! A tuti az ha jól érzed magad miközben sikerélményeid vannak!
  • És szimplán egy jó tanács a végére,főleg kezdőknek és elkeseredett tippmixelőknek/sportfogadóknak : SOHA NE VEGYÉL STRATÉGIÁT AMIT PÉNZÉRT ÁRULNAK!

On 0 megjegyzés

A sportfogadásnál van egy alapjáték,amit talán a legtöbben alkalmaznak, ez pedig a kis téttel 5-6 meccs megtétele ami tutinak látszik, vagy pedig épp az ellentettje ,magas szorzók megjátszása kis téttel, Hosszútávon azonban bukók ezek a stratégiák,hiszen például egy 1.5-ös oddsot akkor se lehet fixnek venni,ha ismerjük az adott csapatokat.  A profi sportfogadók évente duplázzák meg a bankrolljukat, így alakul megélhetéssé számukra a sportfogadás. Különböző stratégiák alkalmazásával lehet növelni az esélyeinket , bár a legtöbb ember hobbiként tekint a sportfogadásra.

A SPORTFOGADÓK MINDÖSSZE 2%-A NYERESÉGES  HOSSZÚTÁVON


Ha te is szeretnél közéjük tartozni, még ha csak kis téteken is, akkor mindenféleképpen érdemes egy adott stratégia  szerint játszanod. Persze ha csak hobbi neked a sportfogadás, akkor is találsz rengeteg kedvedre valót az oldalon. A Felső menü folyamatosan bővítve lesz, böngéssz kedvedre!

Napi Tippmix Tippek

On 0 megjegyzés

Üdvözöllek a blogon!

Pár mondatban, hogy mit is fog tartalmazni a blog : Nem arról fog szólni, hogy napi rendszerességgel kiíírkálom a tippjeimet, ilyen oldalból van már rengeteg, nyílván sokan jobban is értenek hozzá mint én.
Nyilván lesznek ilyen jellegű bejegyzések is, majd kiforrja magát.


A blogban alapvetően százalékos tippmix tippek, sportfogadási stratégiák lesznek találhatóak, mégis rengeteg extrával fog kiegészülni az oldal : magyar sikerek , legendás mérkőzések, többek között a Ferencváros bajnokok ligája mérkőzései 1995-ből, , játék letöltések és elsősorban foci témájú filmletöltések. Bár sportfilmek terén a kínálat folyamatosan bővülni fog terveim szerint. A motivációs filmek is szerepet kapnak majd.


A sportfogadásra a profik befektetőként tekintenek. Két dolog alapvető a sikeres sportfogadáshoz, anyagi tőke és lelki nyugalom. Nem tervezek hosszú szerencsejáték-pszichológiai dolgokat írni, még ha fontosak akkor se, de idővel biztos szánok majd neki egy-két bejegyzést a blogon. Mindenképpen fontos hogy tudjuk mit akarunk elérni a sportfogadás terén ( értsd reális célok ) , és hogy megvannak-e ezen célokhoz a háttereink, bankrollunk, motivációnk.

Én alapvetően egy fajta rendszert használok, melynek mindössze az anyagi forrás a határa, így akárki tudja alkalmazni saját igényei és kreativitása szerint.  A stratégia a felső menüben folyamatosan elérhető lesz, itt olvashatsz róla bővebben :




eredmények